Cautare

61295 de rezultate pentru "beatrice inele din argint inedite" (7.00 secunde)
Am adus bijuterii din pietre semipretioase precum: ... Bratarile din argint costa de la 50 RON pana la 500 RON. La acest targ am adus si obiecte din argint vechi, de la branduri vechi, iar ca stiluri rococo, art deco.
Banca Nationala a Romaniei va pune in circulatie, in scop numismatic, incepand cu data de 16 septembrie 2009, o moneda din aur, o moneda din argint si o moneda din tombac cuprat dedicate domnitorului Vlad Tepes cu ocazia aniversarii a 550 de ani de la prima atestare documentara a orasului Bucuresti de catre acesta, la 20 septembrie 1459.
Banca Nationala a Romaniei va pune in circulatie, in scop numismatic, incepand cu data de 15 iulie, o moneda din argint dedicata aniversarii a 150 de ani de la infiintarea de catre domnitorul Alexandru Ioan Cuza a Oficiului de Statistica. Caracteristicile monedei din argint sunt urmatoarele: ... argint 999‰;
Campionatele Europene de gimnastica ale Romaniei Catalina Ponor, Larisa Iordache si Sandra Izbasa au facut legea in finalele pe aparate , cucerind trei medalii de aur si doua de argint! Barna Dupa aurul din concursul pe echipe, gimnastele romance si-au continuat recitalul si ieri, in finalele pe aparate.
La standul sau puteti gasi bijuterii vechi din argint, precum: lantisoare din argint, cercei din argint cu pietre semipretioase: ametist, turcoaz, rubine, dar si bratari din argint superbe, care sunt extrem de cautate datorita modelelor lor unicat.
La standul sau puteti gasi bijuterii vechi din argint, precum: lantisoare din argint, cercei din argint cu pietre semipretioase: ametist, turcoaz, rubine, dar si bratari din argint superbe, care sunt extrem de cautate datorita modelelor lor unicat.
Claudia Bureata expune antichitati (bijuterii, ceasuri vechi, tablouri vechi), dar si bijuterii din pietre pretioase - chihlimbar, onix, cuart roz, jad, diamante, si semipretioase, dar si bijuterii model victorian, bijuterii art nouveau si art deco, dar si piese regale, unicat.
Atletii craioveni au fost printre remarcatii Campionatului National de mars (iarna), desfasurat recent la Resita cu participarea a 110 sportivi (64 de fete, 46 de baieti) de la 26 de cluburi din tara.
"Am adus din Ucraina:
Din 2012 am inceput sa cochetez cu pietrele semipretioase si in 2015 am facut firma My ZorZon. ... Din pacate, multi tineri cumpara in continuare de la Meli Melo si nu sunt atrasi de bijuteriile cu pietre.
colier din tanzanit - 400 RON, camee montata in argint si lucrata in scoica - 150 RON, bratari cu pietre - 15 - 20 RON, inele ciudate, cu pietre semipretioase ca lapis lazuli, morganit si agate - 50 RON, zodii din sidef - 15 RON", ne-a spus Cristina.
"Am adus inele din argint cu rubin inzoisit - 180 RON, cu lepidolit si jaspuri - la 160 RON, bratari talisman - 4 - 5 RON, cu lapis lazuli, ametist, cuart roz, ochi de tigru, sodalit, cercei cu pietre, bratari cu pietre.
Geologul Carmen Andrei a venit la targul din curtea MTR organizat de muzeu cu crisocola, serafinit, ametist, inele din argint cu lapis, jad, rodocrozit, ametist.
"Am adus minerale din Romania, precum: baritina de la Cavnic si de la Baia Mare - 90 RON, calco-pirita - 25 RON, baritina galbena - 70 RON, pandante din cristale - intre 10 - 20 RON, inele mari din argint, reglabile - intre 50 - 150 RON.
pandante din malachit, malachit brut, agat de Peru, calcedonia roz, agat dentrinic, charoit, magnetit, moldavit, opal, cobalto-calcit, crisopraz, eudialit, inele din argint, montati in pietre:
Am venit cu melchior, lanioane, cutite de la 150 ron in sus, bricege incepand de la la 30 Ron, pana la 350 ron, un set din coral la 450 Ron, , brichete vechi pe be benzina, baga - un material din broasa testoasa fiarta, inele de argint, bratari din argint, lanturi de argint, la 40 Ron, un inel vechi cu 100 de euro, o traista, un ceas vechi.
La standul Crinei Filisan din cadrul Targului de Craciun organizat in curtea MTR pana pe 23 decembrie inclusiv gasiti antichitati, precum tavi din bronz, alama si argint, dar si bijuterii superbe - inele de argint cu pietre semipretioase, la 30 RON, dar si la 60 RON si la 300 RON, o tava din alama argintata - 300 RON.
Cel mai bine pazit SECRET din trecutul ELENEI UDREA a iesit la iveala ELENA UDREA e fiica unui rom din Plescoi, sofer de autobuz, care era angajat la Intreprinderea Judeteana de Transport Local Buzau, pe autobuzele 6 si 7, decedat in martie 2009 si inhumat pe sest la Ghencea de Udrea.
In data de 30 octombrie 2014, la Centrul Socio-Cultural "Jean Louis Calderon", al Primariei Sectorului 2 din Bucuresti, a avut loc un eveniment important :
Beatrice Cretu publica pe blogul sau un interviu cu Alex Botezatu, autorul unui blog excelent, Cu lumea-n cap prin Calarasi. ... Ti se pare subapreciata arta fotografica in Romania, avand in vedere ca nu multi pot trai din asta, sau consideri ca este doar o chestiune de timp si efort?
google-analytics.com